BAGEP’ten KHAS’ın Genç Bilim İnsanlarına 4 Ödül

6 Nisan 2021

Kamu fonları almadan, tamamen sivil toplumun desteğiyle, kişilerin ve kurumların bağışlarıyla sürdürülen Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı (BAGEP), gelecek vadeden genç akademisyenleri, araştırmalarına destek sağlayacak prestijli birer burs ile ödüllendiriyor. BAGEP Ödülü kapsamında genç bilim insanlarına iki yıl süreyle yılda 20.000 TL destek veriliyor.

2013 yılından bu yana sürdürülen ödül programında 2021 yılının teşvik almaya hak kazanan genç bilim insanları belirlendi. Kadir Has Üniversitesi’nden 4 genç akademisyenimiz, alanlarında en parlak bilim insanları arasında gösterildi.

Ödül alan akademisyenlerimiz ve bölümleri şöyle:(*)

– Dr. Öğretim Üyesi Deniz EROĞLU, Moleküler Biyoloji ve Genetik

– Dr. Öğretim Üyesi Emre Ozan POLAT, Mekatronik Mühendisliği

– Doç. Dr. H. Akın ÜNVER, Uluslararası İlişkiler

– Doç. Dr. Onurcan YILMAZ, Psikoloji

BAGEP 2021 kapsamında destek almaya hak kazanan akademisyenlerimiz sayesinde Kadir Has Üniversitesi de en fazla BAGEP Ödülü alan üniversiteler arasında üçüncülüğe yükseldi.

Genç akademisyenlerimizi gösterdikleri üstün başarılar için tebrik ediyoruz.

(*) Liste, soyisme göre sıralanmıştır.

Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı’nın detayları için: https://bilimakademisi.org/