Yüksek Impact Faktörlü Dergi Yayınlarımız

9 Ekim 2023

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nihat Berker ve öğrencileri, yüksek impact faktörü 10 olan dergide, 2023 yılında şimdiye kadar 2 tane yayın çıkarmıştır:

• “Multifractal Spin-Glass Chaos Projection and Interrelation of Multicultural Music and Brain Signals”, E. C. Artun, I. Keçoğlu, A. Türkoğlu, and A. N. Berker, Chaos, Solitons and Fractals 167, 113005 (2023).
  • “Driven and Non-Driven Surface Chaos in Spin-Glass Sponges”, E. Pektaş, E. C. Artun, and A. N. Berker, Chaos, Solitons and Fractals 176, 114159 (2023).

Can Artun, Prof. Berker’in doktora öğrencisidir. İbrahim Keçoğlu, Alpar Türkoğlu ve Yiğit Pektaş ise Prof. Berker’in KHAS Lise Yaz Okulundan öğrencileridir.

Can Artun’un Prof. Berker ile çıkmış 6 yayını, İbrahim Keçoğlu’nun 3 yayını, Alpar Türkoğlu’nun 3 yayını vardır ve her biri de şu anda birer yeni yayın hazırlamaktadır.

Prof. Berker, bu gibi örnek başarılara imza atmak isteyen tüm öğrencilere, 22 Ocak-2 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek KHAS Lise Kış Okulu 2024’e gelmelerini öneriyor.

Detaylı bilgi ve başvurular için: https://liseyazokulu.khas.edu.tr/